Diensten

Campers

Wij bieden ook service en onderhoud voor uw camper. Ondanks dat uw camper een groot deel van het jaar stilstaat is het toch belangrijk regelmatig onderhoud uit te voeren. Met een goed onderhouden camper kunt u veilig op reis.

Wij controleren de camper onder andere op:

  • Onderstel
  • Opbouw
  • Electra
  • Gas
  • Banden

USA Cars Service en Onderhoud

Op zoek een autobedrijf in de regio Schagen dat service en onderhoud aan USA cars kan verzorgen? Wij kunnen u daarbij helpen, want het behoort tot de mogelijkheden van Autobedrijf R. Bakker.

Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden van USA cars. Ook hebben wij de juiste apparatuur in huis om dit uitstekend

Schadeherstel

Het hebben van schade is altijd vervelend, maar Autobedrijf R. Bakker in Schagen maakt schadeherstel wel iets gemakkelijker voor u. U kunt bij ons terecht voor de meeste schades in onze eigen garage. Wij kennen uw auto immers het beste. Ook zullen wij de bemiddeling met de verzekeringsmaatschappij verzorgen wanneer dit van toepassing is. Wij

Onderhoud Lichte Bedrijfswagens

Ook uw bedrijfswagen kunt u voor onderhoud naar Autobedrijf R. Bakker in Schagen brengen. Onze hoge en ruime garage is daarvoor uiterst geschikt. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer deze tot uw beschikking heeft, omdat wij snappen dat uw bedrijfswagen onmisbaar voor u is. Wij repareren en onderhouden alle merken bedrijfswagens. Zelfs gedurende

Leenauto & Leenfiets

Vervangend vervoer nodig? Wij hebben verschillende opties voor u.

Leenauto

Staat uw auto in de garage voor bijvoorbeeld een grote beurt maar heeft u toch écht vervoer nodig? Dan kunt u gebruik maken van een van onze leenauto’s vanaf €20,- per dag, kilometervrij (incl. BTW).

Leenfiets

Wilt u toch mobiel blijven maar hoeft u niet

Inbouwen Cruise Control, Parkeersensoren

U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van cruise control en parkeersensoren. Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsproducten. Deze producten werken alsof ze nieuw vanaf de fabriek op uw voertuig geleverd zijn. Uiteraard heeft u garantie op het product en de inbouw. Neem snel contact op voor een prijsopgave!

Airco Service

Voorkom problemen met de airconditioning van uw auto met onze Airco Service. Om een goede werking van de airconditioning te kunnen garanderen moet het systeem periodiek gecontroleerd, bijgevuld en wanneer nodig, gerepareerd worden. Wij hebben de expertise om ieder airconditioningsysteem vlekkeloos te laten werken. De verschillende diensten die wij leveren:

Compleet periodiek onderhoud voor €89,-

APK Keuring

Laat uw APK door een betrouwbaar autobedrijf, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Car Cleaning

Bekijk snel de mogeljikheden voor het professioneel reinigen van uw auto of bedrijfswagen, zowel interieur als exterieur.