Airco Service

Voorkom problemen met uw airco van uw airco met airco service van Autobedrijf R. Bakker in Schagen. De airco is namelijk geen onderdeel van de APK keuring dus is onderhoud belangrijk voor een lange levensduur. Wij hebben verschillende diensten die wij kunnen uitvoeren voor de airco van uw auto:

Compleet periodiek onderhoud voor €89,-

Wij bieden compleet periodiek onderhoud voor €89,- all-in. Deze beurt bestaat uit:

  • Controle en Werking van het complete system (compressor, aandrijfsnaar, filter/droger, condensor, verdamper, pollenfilter, etc.)
  • Leeghalen en opnieuw vullen met koudemiddel R134a
  • Nacontrole
  • Testprint

Airco controle voor €29,-

Laat uw airco regelmatig controleren. Zo kunnen grote problemen eventueel voorkomen worden. Bij Autobedrijf R. Bakker zullen wij de airco installatie controleren en krijgt u een uitdraai van de diagnose voor €29,- all in. Zorg dat uw airco optimaal werkt, zeker wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Geurbehandeling

Nare geurtjes wanneer u de airco van uw auto aanzet? Dat kunnen wij ook voor u behandelen. Door middel van een geurbehandeling zullen wij de nare geur die ontstaat door bacteriën wegnemen.

Ook kunnen wij geurbehandeling uitvoeren om muffe lucht uit het kachelhuis te verwijderen.

DEELREPARATIES VOOR UW AIRCO

Het is bij Autobedrijf R. Bakker in Schagen ook mogelijk om deelreparaties te laten uitvoeren voor de airco van uw auto. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld leeghalen, afpersen met stikstof om lekkages op te sporen, toevoegen van fluor-dye contrastvloeistof om zeer kleine lekkages zichtbaar te maken.

Vind op onze website onder meer informatie over: