Apk Keuring

Kom voor de verplichte APK keuring met uw personen- en of bedrijfswagen naar Autobedrijf R. Bakker in Schagen . Ons vakkundig team staat uw klaar om deze keuring voor u uit te voeren. Laat uw APK door een betrouwbaar autobedrijf, zonder onaangename verrassingen achteraf. Wij staan voor een transparante benadering en zullen proactief meedenken over het onderhoud van uw auto. Dat is service van ons en kostenbesparend voor u. U hoeft uw kentekenbewijs trouwens tegenwoordig niet meer mee te nemen.

Keuringsfrequentie

De regels omtrent de APK keuringsfrequentie zijn in de laatste jaren veranderd dus daarom zetten wij deze voor u op een rijtje:

  • Benzine (4-2-2-1) voor auto’s na 1 januari 2005
  • Diesel of LPG (3-1) voor auto’s na 1 januari 2005
  • Auto’s van vóór 1 januari 2005 – jaarlijkse keuring
  • Of voor een volledige uitleg, kunt u hier verder lezen.

APK Reminder

Vindt u de regelgeving omtrent de APK toch nog lastig? U kunt gratis gebruik maken van de APK Reminder. U krijgt dan persoonlijk van Autobedrijf R. Bakker in Schagen wanneer uw voertuig toe is aan een APK. Zo voorkomt u eventuele boetes!

apk-reminder

APK voor camper en/of USA cars

Autobedrijf R. Bakker is uw specialist voor Campers en USA cars. Dit betekent dat wij ook de APK keuring kunnen uitvoeren voor deze voertuigen.

Vind op onze website onder meer informatie over: