Car Cleaning

carcleaning-autobedrijf-bakker-schagen

Bij Autobedrijf R. Bakker in Schagen kunt u ook terecht voor car cleaning: het professioneel reinigen van uw auto of bedrijfswagen, zowel interieur als exterieur. Wij brengen uw kostbare bezit weer in showroom conditie tegen een aantrekkelijk tarief. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel ons op 0224-295183, zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen.

Nare geur in uw wagen?

Een naar geurtje in uw auto is vervelend. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw auto weer fris ruikt en kunnen zelfs de meest hardnekkige luchtjes uit uw auto laten verdwijnen.

TEFLON Behandeling

Autobedrijf R. Bakker in Schagen is ook gespecialiseerd in de TEFLON behandeling. Daarbij ontvangt u lakgarantie. Een TEFLON behandeling is alleen mogelijk in combinatie met een car cleaning en voor een middelgrote personenwagen betaalt u slechts €75,- (inclusief BTW) extra. Met deze behandeling hoeft u uw wagen 2 jaar lang niet meer te poetsen. Informeer bij ons naar onze andere scherpe tarieven.

Lederbehandeling

Onderhoud de lederen bekleding van uw auto en kies voor een lederbehandeling. Wij brengen het leer weer in zijn oorspronkelijke kleur en behandelen kleine scheurtjes die in het leer zijn ontstaan.

Vind op onze website onder meer informatie over: