Car Cleaning

Bij ons kunt u ook terecht voor het professioneel reinigen en poetsen van de binnen- en buitenkant van uw auto of bedrijfswagen. Afhankelijk van uw wensen en de staat van uw voertuig bieden wij een variatie aan behandelingen: een simpele wasbeurt, waxen, polijsten, interieur reinigen, TEFLON-behandeling, alles is mogelijk! Neem contact op voor een oplossing passend bij uw voertuig.

Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen maken wij enkel gebruik van kwaliteitsmerken zoals Cartec en Meguiars zodat u zo lang mogelijk kan genieten van uw gepoetste auto.

Nare geur in uw wagen?

Wij kunnen met behulp van een Ozon behandeling ervoor zorgen dat uw auto weer fris ruikt en zelfs de meest hardnekkige geuren uit uw auto verdwijnen. Neem contact op voor meer informatie.

Wax Guard behandeling (voorheen TEFLON)

Wij zijn ook gespecialiseerd in de Wax Guard (voorheen TEFLON) behandeling. Een Wax Guard behandeling is alleen mogelijk in combinatie met een was- en poetsbeurt. Voor een middelgrote
personenauto betaalt u slechts €75,- (inclusief BTW) extra. Met deze behandeling wordt uw wagen voor langere tijd beschermt tegen de elementen. Neem contact op voor meer informatie.

Lederbehandeling

Onderhoud de lederen bekleding van uw auto en kies voor een lederbehandeling. Wij brengen het leer weer in zijn oorspronkelijke kleur en behandelen kleine scheurtjes die in het leer zijn ontstaan.

Koplampen polijsten

Doffe koplampen kunnen door een verandering van het lichtbeeld een APK afkeurpunt zijn. In veel gevallen zijn doffe koplampen te redden door ze grondig te polijsten. Zo hoeft u wellicht geen nieuwe koplampen aan te schaffen! Kom langs voor een vrijblijvend advies.