Zomer- en Winterbanden

Het is weer tijd voor uw afspraak voor winterbanden bij Autobedrijf R. Bakker in Schagen. Wist u dat de winterband voordelen toont wanneer de dagtemperatuur onder de 7 graden is? Het is daarom belangrijk goed voorbereid te zijn op de winterperiode. U kunt alvast contact met ons opnemen voor een afspraak via de website of telefonisch via 0224-295183, zodat u straks gemakkelijk en snel geholpen kan worden. U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen maar dan heeft u de kans dat u even zult moeten wachten. Onze ervaren en enthousiaste monteurs staan altijd klaar om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Rij veilig, rij winterbanden. Onze prijzen en beschikbaarheid wisselt dagelijks, wij adviseren u daarom deze op aanvraag te bestellen.

Bandenopslag

Wanneer u bij ons uw banden omwisselt, dan kunt u de andere banden opslaan in onze grote bandenopslag. U slaat uw banden bij ons al op voor €27,50 per jaar en dat is inclusief verzekering!

Zomer- Wintercheck

Een goede voorbereiding blijft natuurlijk niet alleen bij uw banden; u wilt op uw auto vertrouwen. Autobedrijf R Bakker in Schagen adviseert daarom de zomer-wintercheck. Wij zullen uw auto nalopen op de belangrijke onderdelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u wachten tijdens de wissel of wintercheck?

U kunt tijdens het wachten plaatsnemen in onze wachtruimte terwijl u van ons een lekker kopje koffie of thee krijgt aangeboden.