Garage

garage-autobedrijf-bakker-schagen

Autobedrijf R. Bakker in Schagen heeft een ruime moderne goed uitgeruste garage. Wij kunnen het onderhoud en reparatie voor alle merken en modellen verzorgen met behoud van eventuele fabrieksgarantie. Wist u dat wij dit zelfs voor USA cars en Campers kunnen? Vind hier meer informatie over USA cars of Campers.

Kwaliteit en zekerheid voor een betaalbare prijs

De werkzaamheden in de garage in Schagen worden uitsluitend uitgevoerd door 2 ervaren 1e monteurs. Om op de hoogte te blijven van de modernste techniek en elektronica wordt er continu geschoold. Alle werkzaamheden en leveringen zijn volgens de BOVAG standaard garantie bepalingen. Natuurlijk krijgt u bij ons altijd een prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dat kan zelfs online! Krijg online een prijsopgave. Ook lichten wij u in wanneer wij onvoorziene werkzaamheden moeten uitvoeren en overleggen dit alvorens met u.

Proactief en extra service

Bij Autobedrijf R. Bakker zijn wij proactief en bedenken wij hoe we u geld kunnen besparen. Zo voeren wij extra werkzaamheden uit bij het uitvoeren van een grote beurt als extra service:

  • De- en monteren en reinigen van de voor- en achterremmen
  • Scharnierpunten smeren voor het licht en soepel functioneren van de sloten, koppeling, schakelstangen etc.
  • Controleren van reserve- of noodwiel op staat en spanning

Vervangend vervoer

Heeft u behoefte nodig aan vervangend vervoer? Geen probleem. Lees op onze pagina over Leenauto & Leenfiets meer informatie over onze opties.

Vind op onze website onder meer informatie over: