Klantbeoordelingen

8,9

klantenvertellen
129 beoordelingen

Beoordeel ons
stdClass Object
(
    [average_rating] => 8,9
    [total_reviews] => 129
    [column_count] => 1
    [view_reviews_url] => https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1052358/autobedrijf-r-bakker-bv
    [create_review_url] => https://www.klantenvertellen.nl/add-review/1052358/autobedrijf-r-bakker-bv
    [read_more_label] => Lees meer
    [reviews] => Array
        (
            [0] => stdClass Object
                (
                    [author] => jos van Leeuwen uit Schagen
                    [date] => 27 januari, 2021
                    [rating] => 9
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => rustig luisteren en zegt precies waar het op staat
                            [1] => Goede ervaring. Goede afspraken.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 9
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [1] => stdClass Object
                (
                    [author] => Tinie Vet uit Sint Maarten
                    [date] => 23 december, 2020
                    [rating] => 8
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Netjes en vriendelijk 
                            [1] => Over de vakmanschap van de monteurs kan ik als leek niet oordelen,
maar ik heb geen klagen over de gang van zaken bij garage Bakker.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 8
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [2] => stdClass Object
                (
                    [author] => Henk uit Schagen
                    [date] => 22 december, 2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Eerlijk en betrouwbaar
                            [1] => We zijn nu al een paar jaar klant en zijn zeer tevreden over de service en dienstverlening. Bij grote reparaties wordt je vooraf geïnformeerd over de kosten.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [3] => stdClass Object
                (
                    [author] => Daan uit Beemster
                    [date] => 22 december, 2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Naar alle tevredenheid geholpen
                            [1] => Van a tot z keurig geholpen. Tijdens de aankoop was de eigenaar op vakantie en werden wij geholpen door de tijdelijke verkoper. Deze meneer kwam erg vertrouwd over en het bedrijf heeft vervolgens de verkoop zoals beloofd netjes afgerond.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [4] => stdClass Object
                (
                    [author] => Piet uit Schagen
                    [date] => 18 december, 2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.
                            [1] => Zie hierboven.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [5] => stdClass Object
                (
                    [author] => Mathieu uit Eindhoven
                    [date] => 18 december, 2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Supertop bedrijf . Kan ik iedereen aanbevelen !
                            [1] => Zeer prettig en professioneel. Je voelt je er meteen thuis !
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [6] => stdClass Object
                (
                    [author] => Ronald uit Schagen
                    [date] => 18 december, 2020
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Erg betrouwbaar 
                            [1] => Wordt altijd vriendelijk geholpen neemt gewoon de tijd voor je maak niet uit hoevaak je komt en altijd  goede service en advies
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [7] => stdClass Object
                (
                    [author] => Tristan uit Dokkum
                    [date] => 18 december, 2020
                    [rating] => 9
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Netjes en eerlijk bedrijf die met u mee denkt 
                            [1] => Ik had een auto gekocht die helaas achteraf een probleem had. (dit probleem kon het bedrijf niet weten of voorkomen). na contact gehad met de eigenaar Ruud hebben we een kort maar krachtig gesprek gehad. Het bedrijf is mij tegemoet gekomen en waardeer ik zeer.

Dit bedrijf is zeer zeker aan te raden
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 9
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [8] => stdClass Object
                (
                    [author] => Wilfred uit Hoofddorp
                    [date] => 11 december, 2019
                    [rating] => 10
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Topgarage!
                            [1] => Ik kan alleen maar zeer positief zijn over Autobedrijf R. Bakker. Ruud Bakker levert service zoals dat in vroeger tijden gewoon was. Dat kom je niet vaak meer tegen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 10
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

            [9] => stdClass Object
                (
                    [author] => B Rietveld uit Schoorl
                    [date] => 24 november, 2019
                    [rating] => 8
                    [texts] => Array
                        (
                            [0] => Goed
                            [1] => In Mei 2019 had ik een nieuwe tweedehands auto gekocht met bovag garantie. Helaas ging er in Augustus een onderdeel stuk. Garage Bakker heeft netjes zich aan de bovag garantie gehouden en heeft samen met ons naar een gepaste oplossing gezocht. Vervolgens is het onderdeel gerepareerd. Wij zijn vanaf het begin zeer klantvriendelijk geholpen en dat waarderen wij te zeerste. Je kan altijd even langskomen en wordt vriendelijk te woord gestaan.
Wat ons betreft een goede garage waar je gerust een aankoop kan doen.
                        )

                    [ratings] => Array
                        (
                            [Totaal score] => 8
                            [Aanbevelen?] => Ja
                        )

                )

        )

)
  • 9

    rustig luisteren en zegt precies waar het op staat

    Goede ervaring. Goede afspraken.

    • Totaal score
      9
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 8

    Netjes en vriendelijk

    Over de vakmanschap van de monteurs kan ik als leek niet oordelen, maar ik heb geen klagen over de gang van zaken bij garage Bakker.

    • Totaal score
      8
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Eerlijk en betrouwbaar

    We zijn nu al een paar jaar klant en zijn zeer tevreden over de service en dienstverlening. Bij grote reparaties wordt je vooraf geïnformeerd over de kosten.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Naar alle tevredenheid geholpen

    Van a tot z keurig geholpen. Tijdens de aankoop was de eigenaar op vakantie en werden wij geholpen door de tijdelijke verkoper. Deze meneer kwam erg vertrouwd over en het bedrijf heeft vervolgens de verkoop zoals beloofd netjes afgerond.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

    Zie hierboven.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Supertop bedrijf . Kan ik iedereen aanbevelen !

    Zeer prettig en professioneel. Je voelt je er meteen thuis !

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Erg betrouwbaar

    Wordt altijd vriendelijk geholpen neemt gewoon de tijd voor je maak niet uit hoevaak je komt en altijd goede service en advies

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 9

    Netjes en eerlijk bedrijf die met u mee denkt

    Ik had een auto gekocht die helaas achteraf een probleem had. (dit probleem kon het bedrijf niet weten of voorkomen). na contact gehad met de eigenaar Ruud hebben we een kort maar krachtig gesprek gehad. Het bedrijf is mij tegemoet gekomen en waardeer ik zeer. Dit bedrijf is zeer zeker aan te raden

    • Totaal score
      9
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 10

    Topgarage!

    Ik kan alleen maar zeer positief zijn over Autobedrijf R. Bakker. Ruud Bakker levert service zoals dat in vroeger tijden gewoon was. Dat kom je niet vaak meer tegen.

    • Totaal score
      10
    • Aanbevelen?
      Ja
  • 8

    Goed

    In Mei 2019 had ik een nieuwe tweedehands auto gekocht met bovag garantie. Helaas ging er in Augustus een onderdeel stuk. Garage Bakker heeft netjes zich aan de bovag garantie gehouden en heeft samen met ons naar een gepaste oplossing gezocht. Vervolgens is het onderdeel gerepareerd. Wij zijn vanaf het begin zeer klantvriendelijk geholpen en dat waarderen wij te zeerste. Je kan altijd even langskomen en wordt vriendelijk te woord gestaan. Wat ons betreft een goede garage waar je gerust een aankoop kan doen.

    • Totaal score
      8
    • Aanbevelen?
      Ja